UVJETI KORIŠTENJA

Dobro došli na web-stranicu projekta Balkan History (u daljnjem tekstu web-stranica). Projekt Balkan History omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web-stranice koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje na web-stranici projekta Balkan History.

Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju web-stranice

Projekt Balkan History neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem web-stranice.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će web-stranica uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na web-stranici zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Projekta Balkan History ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Projekt Balkan History koristeći adresu: info@balkan-history.org

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Projekt Balkan History poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web-stranice.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi web-stranica radilla pravilno i imala sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem web-stranice dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na web-stranici vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Projekta Balkan History. Projekt Balkan History nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Sadržaj portala

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima web-stranice.

Promjene sadržaja web-stranice

Projekt Balkan History zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na web-stranici bez obaveze prethodne najave. Projekt Balkan History nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Promjene Uvjeta korištenja

Projekt Balkan History zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web-stranici Projekta Balkan History.